De Fanfabriek + De Wijnbeurs

Hoe zet je een verjongingskoers in, en laat je de klantbase groeien?

Ontwikkel content dat ingezet kan worden in de 360° contentstrategie en bijdraagt aan sales en inspiratie biedt.

 

Vraag
Verrijk de database met een nieuwe en jongere doelgroep. Het versturen van een wekelijkse traditionele DM volstaat niet meer, maar hoe bereik je nu de 40-50 jarige man én vrouw met het authentieke merk De Wijnbeurs.

Middel
Bied inspiratie door een nieuw kanaal toe te voegen aan de huidige middelen. Ontwikkel content dat het verhaal van De Wijnbeurs vertelt. Door de kracht en authenticiteit van de zorgvuldig geselecteerde wijnen te laten zien, de sterke relatie met de wijnhuizen, en inspiratie te bieden die verkoop van voorjaars- en zomerse wijnen bevordert en de klantbase laat groeien.

Ontwikkel een Wijnbeurs Magazine, en laat deze content de basis vormen voor een 360° update van de huidige kanalen.

Advies
Creëer een contenthub voor het vervangen van de wekelijkse DM’s. Neem de lezer mee in de achtergrondverhalen van een wijnhuis, neem een kijkje in de wijnkelders en laat proefpanelleden vertellen over hun keuze en selectie van de beste wijnen van dat jaar. Bied een stukje Frankrijk-gevoel in jouw achtertuin.

Door content in deze vorm aan te bieden, inspireer je en zet je aan tot koop. Vertaal deze content in een 360* campagneplanning. Verdeel de content over de diverse kanalen van De Wijnbeurs voor het vergroten van de brand awareness, en het werven van nieuwe klanten in een jongere leeftijdsdoelgroep.

Het magazine fungeert als contenthub en biedt naast een rijke inspiratie een duidelijke CTA voor het aanboren van een nieuwe doelgroep.

Het resultaat? Een blad voor wijnliefhebbers, door wijnliefhebbers. Wij zijn megatrots, check het magazine op De Wijnbeurs.nl

 

Nieuwsgierig naar meer en benieuwd hoe jouw contentstrategie op dit moment staat? Neem contact met ons op voor de contentscan van De Fanfabriek en laten we samen kijken hoe we dit nog mooier kunnen neerzetten.

Neem contact op met Jiska of Charlotte

De Fanfabriek + De Wijnbeurs

Super trots op het team van De Fanfabriek en de Wijnbeurs! Download en bekijk de case in beeld.

Gratis download

Ook interessant

Nieuwsgierig naar meer?

Kijk mee in onze De Fanfabriek! Meld je aan via onderstaande button voor het laatste nieuws. Like, share & follow ons op LinkedIn en Instagram!

Samen fans maken?

Nieuwsgierig naar meer? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw retail content- en Retail Mediastrategie

mail ons
of bel met Jiska of Charlotte:
085 071 0876
2196